Etusivu Uutuudet Tilaaminen Yritys Yhteydenotto Oma asiakastili
Tuoteryhmät
Meillä voit maksaa näillä
Yritys / kelloliike pehkonen.fi

Yritys

Kelloseppämestari Mikko Pehkonen perusti Kelloliike Pehkonen Oy:n vuonna 1922. Yrityksen kaksi toimipistettä sijaitsevat Lieksassa ja Nurmeksessa. Liikkeissä myydään kelloja, koruja ja lahjatuotteita. Yritys on siirtynyt sukupolvelta toiselle ja nykyisin jo neljäs sukupolvi pyörittää yritystä. Yrityksen omistavat Pertti Pehkosen lapset Mikko, Pekka.

Hieno Hopea on Kelloliike Pehkonen Oy:n verkkokauppa, jota pyörittää Pertti Pehkosen lapset Minna ja Mikko. Verkkokaupalle haluttiin antaa uusi nimi, sillä Kelloliike Pehkosta ei juuri tunneta Pohjois-Karjalan ulkopuolella. Uusi verkkokaupan nimi on lyhyempi ja se kertoo paremmin myytävistä koruista.

 

Korut

Verkkokaupan valikoima koostuu hopea-, teräs- ja pronssikoruista. Hopeakorumme ovat 925 hopeaa. Teräskorumme ovat laadukkaita, ne eivät tummu ja kulu käytössä.  Teräskorut sopivat nikkeliallergiasta kärsiville. Pronssikorumme ovat laadukkaita ja suomalaisia Kalevala Koruja.

Valikoimamme on edullinen ja erilainen. Uudistamme valikoimaamme jatkuvasti ja lisäämme uusia tuotteita verkkokauppaamme. Tilaamme tuotteitamme vain pieniä eriä, joten jos löydät jotain mieluista, kannattaa tehdä tilaus, sillä tuotteet saattavat piankin poistua valikoimastamme. Haluamme, että korusi on ainutlaatuinen ja jokaisella vastaantulijalla ei ole samanlaista.

Hienon Hopean korut myydään eri varastosta, mutta niitä on mahdollista ostaa myös Lieksasta ja Nurmeksesta.

 

miksiostaameilta2_06 

 

Yhteystiedot

Joensuun Hieno Hopea
Y-tunnus: 0169643-3
Kotipaikka: Joensuu
Sähköpostiosoite: info@hienohopea.fi

Kelloliike Pehkonen Oy
Nurmes                                               
Porokylänkatu 13                               
75530 Nurmes

p. 050 560 9750

Lieksa

Pielisentie 9-11
81700 Lieksa
p. 050 560 9760


 

Ostoskori
0 kpl
Tuotehaku
Anna tuotehaun hakusana
 
Laajennettu haku
Uutiset